Index Vakbarát Hírportál

Egy csobánkai lány nagy címlettel fizetett a buszon, ezért a sofőr megszívatta

2017. június 6., kedd 15:24 | aznap frissítve

Egészen furcsa hír jelent meg a rendőrség honlapján.  Kiderül belőle, hogy március 26-án kora délután Csobánkán felszállt egy buszra egy fiatalkorú lány, aki egy nagyobb címletű papírpénzzel fizetett a jegyéért, amiből a buszvezető nem adott visszajárót.

Sőt, egy kicsit el is rabolta szegényt.

Ugyanis a lány kérte a sofőrt, hogy álljon meg, hogy leszállhasson a buszról, azonban a férfi tovább hajtott és nem állt meg a következő megállónál sem. Ekkor egy másik utas, egy férfi a lány védelmére sietett. A férfiről annyit lehet tudni, hogy a barátnőjével Pomázon szállt fel a buszra és azzal a végállomásig közlekedtek.

Nincs kisebb?

A rendőrség keresi a férfit, illetve más utasokat is, hogy tanúskodjanak a történtekről, ugyanis a szentendrei rendőrök személyi szabadság megsértése miatt nyomoznak, feltehetően a sofőrrel szemben, aki több megállóval tovább vitte a lányt, akarata ellenére.

Ha ön ezen a buszon utazott és tud valamit mondani a rendőröknek, akkor jelentkezzen munkaidőben személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Rovatok