Index Vakbarát Hírportál

Kamion hajtott egy gyerekeket szállító buszba Isaszegen

2017. június 20., kedd 11:02 | aznap frissítve

A rendőrség tájékoztatása szerint öt teherautó és egy autó ütközött az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán reggel 9 óra előtt. A baleset a 63-as kilométerszelvénynél, Tata térségében történt. A járművek a Győr felé vezető sávokat teljesen elfoglalják, ezért a rendőrök a Tatabánya újvárosi kihajtónál a forgalmat az I-es számú főútra tereik. Az érintett szakaszon lassú haladásra és torlódásra kell számítani.

Negyed 11-kor baleset történt az M7-esen is, Polgárdi térségében, ahol három kocsi ütközött össze, ezért a Balaton irányába egy sávon lassan halad a forgalom. A balesetben egy ember sérült meg. A gyorsabb haladás érdekében az autópályát a szabadbattyáni lehajtónál lehet elhagyni.

Fél 11 körül egy kamion hajtott egy gyerekeket is szállító autóbuszba a Pest megyei Isaszeg külterületén. A menetrendszerinti buszjárat épp a megállóban állt, amikor a másik jármű - eddig tisztázatlan körülmények közt - hátulról beleütközött. A baleset következtében öten sérültek meg: négy gyermek és egy felnőtt.

Rovatok