Index Vakbarát Hírportál

Kutyakajás dobozban csempésztek drogot

2017. július 1., szombat 19:00

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytat eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. József 35 éves budapesti lakos ellen – írja a Police.hu. Az értesülések szerint a férfi több személynek adott el különböző kábítószereket Halásztelken és Szigetszentmiklóson.

A rendőrök 2017. június 29-én este igazoltattak egy járművet és annak vezetőjét, A. Jánost egy halásztelki utcán. A 28 éves érdi sofőr ruházatában kábítószergyanús porokat, a járműben mérleget, nylon tasakokat és zöld színű anyagmaradványt találtak.

A. Jánost előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Az elvégzett kábítószer gyorsteszt eredménye pozitív lett. A férfi elmondta, hogy több hónapja, heti rendszerességgel vásárol kábítószert B. Józseftől.

A 35 éves B. Józsefet a rendőrök 2017. június 29-én éjjel Halásztelken elfogták és előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A házkutatás során kábítószergyanús fehér port, növényi anyagmaradványokat és egy preparált tűzoltó készüléket foglaltak le, amelyben önzáró tasakokat és tablettákat találtak.

B. Józsefet az illetékes bíróság 2017. június 30-án előzetes letartóztatásba helyezte. Társa az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Rovatok