Index Vakbarát Hírportál

Pont olyan, Rolexnek látszó órát visel Rogán felesége, mint ami Botkának van

2017. július 20., csütörtök 13:07

Facebook-oldalán tette közzé Rogán Antal feleségének, Rogán Cecíliának egy közelmúltban készült fotóját Juhász Péter, az Együtt politikusa - írta a 444.

Juhász emlékeztet arra, hogy pár hónapja a fideszes média azzal rontott neki Botka Lászlónak, hogy egy drága, több millió forintot érő Rolex órája van. Az Együtt politikusa szerint Rogán Cecíliának is ilyen órája van. "Most szólt valaki, hogy egy eseményen látta Rogán feleségét, aki egy ugyanilyen Rolex Datejustot viselt, annak is a fehérarany csatos változatát. Ez az óra 2,5 millió forintba kerül újonnan" - írta a politikus. 

Rogán Antal a Hvg.hu-nak azt reagálta: "A feleségem saját céggel, önálló jövedelemmel és megtakarítással rendelkezik. Azt pedig, hogy egy politikus más ember feleségét támadja, undorító dolognak tartom. Juhász úr az az ember, akinek a hivatalosan bevallott jövedeleméből az az összeg sem jön ki, amit minden évben csak drogra költ.

Rogán Cecília cége, a Nakama & Partners Kft. is írt egy közleményt a Hvg.hu-nak. Ebben azt írják, hogy a miniszter felesége cégtulajdonosként és ügyvezetőként önálló jövedelmemmel rendelkezik. "Az ügyvezető asszony nem közszereplő, ezért nem tartozik elszámolni valóval senkinek, hogy mikor, hol, kivel és miben tölti az idejét".

Rovatok