Index Vakbarát Hírportál

8-10 km-es torlódás az M0-son

2017. július 29., szombat 11:56 | aznap frissítve

Az M0-son torlódás van az M5-ös felé, a 29-es km-nél lévő M5-ös csomóponti lehajtás előtt 8-10 km-es sorra kell számítani, írja honlapján az Útinform. Az M5-ös autópálya végén, Röszkénél a kilépő forgalom közel 6 km hosszan torlódott fel, a várakozási idő 4 óra. Tompán 1 órát kell várni.

Az M1-esen a Budapest felé vezető oldalon alakult ki több kilométeres torlódás Győrnél. Három autó karambolozott.

Órákon át teljes szélességében le volt zárva az M7-es a Nagykanizsa felé tartó szakaszon Balatonkeresztúr térségében. Délelőtt a 166-os kilométerszelvénynél egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött, néhány perccel később a 164-es kilométerszelvénynél pedig három személygépjármű karambolozott. A két balesetben összesen tízen sérültek meg.

Az M7-es autópályán történt egy másik baleset is: három autó ütközött Polgárdinál szombat délután , a főváros felé több kilométeres torlódás alakult ki, írja az MTI. A baleset szombat délután négy óra körül történt az M7-es autópálya főváros felé vezető irányában a 80-as kilométerszelvényben. A helyszíni szemle és a mentés idejére csak egy sávon halad a forgalom, ezért több kilométeres torlódás alakult ki.

Kerülőútként a főváros felé már Siófoknál lehajtva a 7-es főutat javasolják, az autópályára pedig leghamarabb Szabadbattyánnál érdemes visszatérni.

Rovatok