Index Vakbarát Hírportál

40 fok + hétvége = Bedugult M7-es

2017. augusztus 5., szombat 08:40

Különösöebben nem meglepő, hogy már szombat reggel erős a forgalom az M7-esen. A szombatra ígért 35-40 fokos hőséget nyilván mindenki a Balatonon szeretné tölteni, aki teheti.

Az Útinform már kora reggel kiadta, hogy az M7-es autópályán Budapesttől a Balaton felé telítettek a sávok, helyenként lelassulnak a járművek. 

8 óra: A térképen pedig látszik, hogy is, hogy Budapesttől Martonvásárig, illetve Székesfehérvárnál a legkeményebb a helyzet. Ott építési munkálatokat is jeleznek.

11 óra: Törökbálintnál és Érdnél délelőtt fél 11 körül a térkép szerint lépésben lehetett csak haladni. Délelőtt szintén nagy a torlódás a balatonvilágosi leágazásnál, ahol az északi part felé veszik az irányt sokan. Nem meglepő, hogy a 71-es út is bedugult Balatonakarattyánál.

13 óra: Délután egy óra körül már - nem meglepő módon - kisebb a forgalom, gyorsabban lehet haladni. A közlekedési térkép szerint a balatonvilágosi lehatónál lehet csak kis fennakadás.

Cikkünket folyamatosan frissítjük, szóval érdemes újra és újra visszaolvasni, pláne ha a dugóban áll az autópályán, és unatkozik.

Rovatok