Index Vakbarát Hírportál

Most már biztos, ugyanaz a férfi rabolt ki négy trafikot is Pécsen

2017. augusztus 15., kedd 12:02

A Police.hu híre szerint a rendőrség egyesítette azt a négy trafikrablós esetet, ami az elmúlt három hónapban történt Pécsen. A férfi legutóbb hétfő este 22 órakor ment be maszkban és fegyverrel egy dohányboltba a Szigeti úton, ahol a bevételt követelte, majd a pénzzel távozott.

Az ismeretlen elkövető először június 7-én rabolt ki egy trafikot az Esztergár Lajos utcában, majd 11 nappal később egy másikat a Petőfi Sándor utcában. Júliusban leállt, majd augusztus 2-án este ismét fegyverrel fenyegette meg az Esztergár Lajos utcai bolt alkalmazottját, majd elvitte a bevételt. A rendőrség akkor már 500 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, akinek biztos információi vannak az elkövetőről. A rablásról pedig videót tettek közzé:

Az azóta is ismeretlen férfi a hétfő esti rabláskor ugyanazt a kapucnis pulóvert és maszkot viselte, mint a legutóbbi alkalommal:

A rendőrség személyleírása szerint az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas férfi. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri, vagy ismeri a tartózkodási helyét, hívja a 112-es telefonszámot, vagy tegyen névtelen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es számán.

Rovatok