Index Vakbarát Hírportál

Büszke magára a biztonsági őr, aki kizavart egy kisgyermekes anyát a szombathelyi bankból

2017. augusztus 23., szerda 18:50 | aznap frissítve

Egy szombathelyi bankból kizavart a biztonsági őr egy kisgyermekes anyát, mert a nő gyermeke hangosan sírt, írja a Vaol.

A gyermek negyven perc banki várakozás után kezdett feszengeni a babakocsiban és kicsit hangosabban beszélni, mesélte el az anya. Ekkor lépett oda a biztonsági őr, és utasította, hogy hallgattassa el a gyereket. A nő közölte, 18 hónapos gyermeket nem lehet csak úgy elhallgattatni.

Ezt az őr máshogy gondolta, elmondta az anyának, hogy az a gyermek, amelyik

intelligens és okos

az megérti majd.

„Mondtam neki, hogy ekkora gyermek még nem érti meg. Ekkor felszólított minket, hogy menjünk ki a bankból. Akkor már kiabáltam vele, hogy mit képzel, hogy beszél velem, szégyellje magát. Erre kinyitotta az ajtót és kizavart" - mesélte el a nő, aki elkérte a panaszkönyvet is, és végül a bankfiók vezetőjével is beszélt, aki elnézést kért a történtekért.

Megszólalt a Vaol.hu-nak a biztonsági őr is, aki azt mondta,

nem bánta meg a döntését,

szakszerűen járt el.

Az őr azt állította, hogy először megpróbálta lufival szórakoztatni a gyermeket, és csak ezután küldte ki az anyát a babakocsival. Ha nem így cselekszik, akkor a több tucat banki dolgozó és ügyfél nyugalmát nem tudta volna biztosítani. A biztonsági cég kivizsgálja az esetet és utána dönt a férfi sorsáról.

Rovatok