Index Vakbarát Hírportál

Rogánnak a Dózsa György úti gázoló és a letelepedésikötvény-rablás ügyében is lehet egy útja

2017. augusztus 23., szerda 17:07 | aznap frissítve

Szél Bernadett már nagyon várja a parlamenti őszi ülésszakának kezdetét, első körben a nemzetbiztonsági bizottság ülésére szeretné behívatni Rogán Antal propaganda minisztert.

Szél a Facebookján szerdán azt írta, hogy "Ne aggódjon az ország első propagandaminisztere -- kezdeményezem, hogy Rogán Antalt a nemzetbiztonsági bizottság ebben az ügyben, és a letelepedési kötvényforgalmazó cég kirablása ügyében is hallgassa meg. Mindkettőben sáros lehet. Ami késik, az eljön, és neki is ki kell lépnie az alvilág árnyékából."

Szél arra utalt, hogy azt írtuk, Rogán Antal Eva Rezešová szlovák milliomosnő esetében, a házi őrizetbe helyezett nő háza előtt demonstrált, míg a Dózsa György úti gázoló házi őrizetbe helyezése után cikkünk megjelenéséig nem reagált.

Cikkünk megjelenése után viszont Rogán azt mondta, felháborítónak tartja a döntést, és szerinte M. Richárdnak előzetesben lenne a helye. Ugyanakkor M. Richárd egy bűncselekménnyel vádolt üzleti partnere kapcsolatba hozható Rogánnal, akinek az egyik fórumát védték.

A másik ügy tavasszal történt, rettenetesen rejtélyes, kirabolták az egyik céget, ami letelepedési kötvényekkel bizniszelt, készpénzt és a letelepedési kötvények árusításával kapcsolatos iratokat vihettek el. Ebben az ügyben hatalmas a titkolózás.

Rovatok