Index Vakbarát Hírportál

Vona Gábor a sikerről tart előadást egy tízezer forintos tréningen

2017. szeptember 29., péntek 12:26

Tízezer forintért bárki meghallgathatja Vona Gábort, a Jobbik elnökét arról, mi is a siker. Vona egy budapesti rendezvényen ad elő, ahol mások mellett Tonk Emil, "az üzleti élet egyik legkeresettebb előadója", Sas István reklámpszichológus, Kertész András coach és Barta Tibor, a rendezvény megálmodója is fellép.  Tonk Emil az MLM-bizniszek kedvelőinek körében számít szakértőnek, Vona Gábor pedig MLM-ügynök volt 2004 és 2006 között

"Előadásomban azt igyekszem megvizsgálni, hogy van-e a sikernek általános jelentése, vagy az mindenki számára mást jelent. Létezik-e egyáltalán olyan,hogy “a siker”? Vagy csupán mi adunk önkényesen ilyen jelentést életünk bizonyos pontjainak? Van-e kapcsolat a siker és a boldogság között?" - olvasható a rendezvény honlapján arról, miről beszél majd Vona. A pártelnök egy videót is közzétett, amiben hallgatókat toboroz a fizetős rendezvényre.

Barta Tibor a honlapon egyébként azt írja, hogy előadóknak "igazi eszméket és értékeket képviselő embereket" hívott meg, hogy beszéljenek sikereikről, bukásaikról, "mutassák be a nézőpontjukat, adják át tapasztalataik esszenciáját". 

Rovatok