Index Vakbarát Hírportál

MSZP: Kínos ügyekben hallgat a kormány

2017. október 19., csütörtök 14:07

Tizenhárom plusz egy olyan ügyet említett Molnár Zsolt MSZP-s képviselő, amiről hallgat a kormány, írja az MTI. Molnár szerint a Fidesztől nem kaptak választ több olyan piszkos üggyel kapcsolatban, ami kellemetlen a kormánynak.

Ilyen például az azóta elhunyt Gaith Pharaon ügye, akiről máig nem tudni hogyan kapott úgy vízumot, hogy közben körözés alatt állt az FBI és az Interpol által, illetve megemlítette azt a Zaid Naffárát is, Pharaon üzlettársát, aki megbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon. A piszkos ügyek között említette még

Molnár elmondta, hogy ezekben az ügyekben hallgat a kormányfő, a legfőbb ügyész, az MNB elnöke, a belügy- és külügyminiszter, a nemzetgazdasági miniszter és az agrártárca vezetője is, mert szerinte elfogadhatatlanul kínos lenne részükről ezekre a kérdésekre válaszolni. Éppen ezért figyelemelterelésnek nevezte a Czeglédi-üggyel kapcsolatos kiemelt figyelmet a kormány részéről.

Azóta a Fidesz közleményben reagált:

A reménytelen helyzetben lévő szocialisták kétségbeesetten próbálják elterelni a figyelmet a bukott miniszterelnök-jelöltjükről és az előzetesben ülő bűnöző képviselőjükről.

Rovatok