Index Vakbarát Hírportál

Gyereket gázolt egy busz a Keletinél, meghalt a kórházban

2017. november 13., hétfő 08:42 | aznap frissítve

Elütött egy autóbusz egy gyereket Zuglóban a Thököly úton, a Hermina út közelében reggel 7 óra körül. A rendőrök értesítették a mentőszolgálatot, akik a gyereket kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A Police.hu híre nem szól arról, hogy a gyerek mennyire sérült meg, sem pedig arról, hogy menetrendszerinti busz gázolt-e, ezért az Index megkereste a BKK-t, amint választ kapunk kérdéseinkre, frissítjük a cikket.

Frissítés fél 11-kor: A közlekedési társaság eddig még nem válaszolt a kérdéseinkre, azonban a Police.hu legfrissebb híre szerint a gyerek a kórházba szállítását követően életét vesztette. A rendőrség büntetőeljárás keretén belül vizsgálja a baleset körülményeit.

Frissítés délben:

1., A BKV válaszolt kérdéseinkre, eszerint a baleset helyszínét rosszul adta meg a rendőrség, a Thököly út és a Cserhát utca kereszteződésében történt, tehát nem Zuglóban, hanem az Erzsébetvárosban, a Keleti pályaudvartól nem messze. Mint írták,

a 30/A autóbusz sajnálatos módon elgázolt egy gyermeket, aki nem a kijelölt átkelőhelyen szaladt át az úttesten.

Mivel az üggyel kapcsolatban rendőrségi vizsgálat van folyamatban, bővebb információt nem tudnak adni.

2., A BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy egy 8 éves kisfiú volt a baleset áldozata.

Még két halálos baleset történt

A rendőrség honlapja szerint halálos baleset történt az M6-oson, a Pécs felé haladó oldalon, a 113-as kilométernél reggel 7 óra körül. Egy autó a szalagkorlátnak, majd az út menti partoldalnak ütközött. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Életét vesztette egy ember, miután árokba hajtott és fának csapódott egy gépkocsi a Mezőkövesdet és Andornaktályát összekötő úton 9 óra körül, írja a Katasztrófavédelem. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval emelték ki az elhunytat. A rendőrség szerint az áldozat egy 43 éves mezőnyárádi nő volt.

Rovatok