Index Vakbarát Hírportál

Simicska Lajos a Jobbikra fog szavazni

2017. november 29., szerda 19:08

Újabb részletet közölt az RTL Klub Híradója a kedden Simicska Lajossal készített interjúból. Azt kérdezték tőle, hogy a Jobbikot támogatja-e, mire azt felelte, "rájuk fogok szavazni, ha ezt kérdezi". Hogy anyagilag támogatja-e arra már egyértelmű nemmel válaszolt az egykor Fidesz-közeli vállalkozó. Pénzt nem ad a Jobbiknak, csak szerződést köt velük a plakátok miatt - mondta. 

Simicska azt is elmondta, hogy szerinte minden határon túlment az összes hatóság plakátügyben. "Ez nagyon durva, ami zajlik" - mondta. A Jobbik szóvivője is megszólalt a plakátokkal kapcsolatban az RTL Híradójában, azt mondta, azért Simicskától vették a plakáthelyeket, mert nem volt más választásuk. 

A keddi interjúban Simicska arról beszélt, kihátrált Orbán Viktor mögül, mert szerinte nem jó irányba haladt, Orbán szerinte lebontja a demokráciát. Mészáros Lőrinc pedig egy tehetségtelen senki. Bevallotta, hogy saját magát is felelősnek tartja az ország mai helyzetéért, ezért vállalja is a felelősséget, mert segített a mostani rendszer felépítésében. Azt is megkérdezték tőle, tényleg van-e a birtokában olyan információ, amivel sakkban tarthatja a miniszterelnököt, amire azt felelte, hogy ha lenne is, akkor is öngyilkosság lenne egy ilyennel előállni. 

Rovatok