Index Vakbarát Hírportál

Úgy tűnik, eldőlt, kit indít a Fidesz a Belvárosban Rogán helyett

2017. december 13., szerda 15:52

A Magyar Hírlap szerint megvan, kit indít a Fidesz egyéni jelöltként a budapesti belvárosban, pontosabban az I. és az V. kerületet, valamint VIII. és IX. kerület egy részét magába foglaló Budapest 1. számú választókerületben. Ez az a körzet, amelyben régebben Rogán Antal indult, most pedig két ellenzéki kispárt egymásra indítja a legerősebbnek tűnő jelöltjeit: az Együtt Juhász Pétert, a Momentum pedig Fekete-Győr Andrást.

A kormánypárti induló pedig nem más lesz "a mostani állás szerint", mint a hivatalosan KDNP-s

Hollik István. 

Persze az is lehet, hogy ez csak egy "bedobjuk a nevet, aztán megmérjük, mit szólnak hozzá, és ha nem jó, mégis mást indítunk" akció. Ezt már nem a Hírlap írja, hanem mi tesszük hozzá.

A lap emlékeztet: a megüresedő helyre korábban felmerült Böröcz László ötödik kerületi alpolgármester és Fidelitas-elnök, valamint Dömötör Csaba, a kabinetiroda parlamenti államtitkárának neve, de a hírt mindketten cáfolták. Hollik eddig egy választáson sem jutott be a Parlamentbe sem listáról, sem egyéniből, 2015-ben a Parlamentből távozó Papcsák Ferenc helyére ülhetett be. A politikus ugyanakkor vitathatatlanul sokat szerepel mostanában, ha lemaradt volna róluk,itt bepótolhatja.

Rovatok