Index Vakbarát Hírportál

Elindította kampányát a Momentum

2018. január 6., szombat 20:14

Kecskeméten indította el a Momentum a 2018-as választási kampányát, ahol a párt elnöke, Fekete-Győr András bejelentette, hogy Soproni Tamás vezeti majd a párt kampányát.

Fekete-Győr szerint a politikai elit tönkretette az országot, a Fidesz 8 éve folyamatosan lop, az ellenzék pedig 8 éve nem csinál semmit. "Itt az ideje, hogy a korrupt politikusokat felváltsák világot látott, becsületes, egyenes gerincű és alázatos fiatalok" - mondta. Fekete azt mondta, 106 jelöltet mutatnak be, mindenhol lesz képviselőjelöltjük, de Soproni Tamás hozzátette, hogy "ha ezen múlik majd a kétharmad, nem félünk feladni saját pozícióinkat sem".

Soproni Tamás azt is elmondta, hogy a választásig hátralévő 14 hétben 14 témát fognak majd felvetni, olyanokat, amiben változtatni, javítani kell Magyarországon.

Fekete-Győr beszéde elején megtapsoltatta a közmédiát, illetve annak mikrofonját. Azt mondta, egy éve létezik a párt, de ő ezzel a mikrofonnal még nem találkozott rendezvényeiken, így megköszönte a közmédia figyelmét. Ez így nézett ki:

A fenti jelenetben Fekete-Győr által elmondott kijelentés azonban nem feltétlenül van úgy, elég, ha csak ebben a cikkben megnézzük, milyen mikrofonok is vannak a pártelnök előtt, miközben sajtótájékoztatóját tartja. Hogy aztán beszámol-e a közmédia, illetve hogyan számol be a sajtótájékoztatókról, az már más kérdés. A mikrofonnal mindenesetre már találkozott.

Rovatok