Index Vakbarát Hírportál

Kétéves gyerek nézte végig a rákoskeresztúri gyilkosságot

2018. január 8., hétfő 05:30

Részleteket közölt a Blikk arról a gyilkosságról, amit vasárnap éjszaka követett el a 26 éves Cs. Norbert a XVII. kerületi Újlak utcában. A lap szerint a gyilkos egykori barátnőjével, a 21 éves Vivivennel és annak új szerelmével, a 22 éves Dániellel végzett, mielőtt fejbe lőtte magát. Viviennek van egy két éves lánya, aki a nő karjaiban nézte végig a vérengzést.

Cs. Norbert évek óta zaklatta Vivient, képtelen volt elviselni, hogy a nőnek új barátja van. Az autójából figyelte, hogy mikor mennek be a lépcsőházba, majd utánuk eredt, és a lakásban rájuk rontott – mondta a Blikknek Vivien édesanyja. Cs. Norbert hívogatta, fenyegette a lányt, majd a végén mindig bocsánatot kért, és megígérte, hogy hasonló nem ismétlődik meg a jövőben. "Vivien hitt neki, így nem tett feljelentést ellene" - mondta az asszony.

Cs. Norbert először a lány barátjával végzett a második emeleti lakásban, majd az első lövés eldördülése után a nőt vette célba. Vivien gyermekével a karjában rohanni kezdett, próbált elmenkülni a gyilkos elől, aki azonban egy háztömbbel arrébb utolérte a lányt, és próbálta a kocsija felé vonszolni őt a gyermekével együtt. Vivien ellenállt, ezért Cs. Norbert végül a 2 éves gyermek szeme láttára fejbe lőtte a fiatal anyukát, majd saját magával is végezni akart.

Mindkettejüket életveszélyes állapotban szállították kórházba. Cs. Norbert később belehalt a sérüléseibe, Vivien élet és halál között lebeg. A Blikk úgy tudja, a gyermeket megfigyelésre benntartották a kórházban. Állítólag a kislány édesapja jelenleg Németországban él.

Rovatok