Index Vakbarát Hírportál

Vádemelés: rosszkor érkezett az ismerőséhez, brutálisan megverték és még le is vizelték

2018. január 17., szerda 11:31

"A Nagykanizsai Járási Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat két büntetett előéletű, zalai férfi ellen, akik 2017. június 22-én a délutáni órákban egy muraszemenyei családi házban durván bántalmazták az oda váratlanul érkező ismerősüket" - írja közleményében az ügyészség.

A későbbi gyanúsítottak az ismerősüknél italoztak, ahová váratlanul betoppant a későbbi áldozat. Amikor észrevette, hogy ott van egy régi haragosa, aki azonnal rátámadt és meg akarta ütni. "A sértett kimenekült a házból az utcára, de a két férfi utána ment és a fülénél fogva visszahúzták őt a házba", ahol egyikük ütni-verni kezdte a sértettet, "miközben a másik férfi belülről támasztotta az ajtót, hogy a háziak ne tudjanak bejönni".

Amikor a férfi elvesztette az eszméletét, lelocsolták vízzel, majd átvonszolták a ház udvarán lévő pajtába, ahol tovább folytatták az ütlegelést. Szerencsétlen férfi "újból elvesztette az eszméletét, ekkor támadója fölé állt és levizelte, amit társa mobiltelefonjával rögzített". A férfinak eltört az orrcsontja, az arccsontja és négy bordája. Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Nagykanizsai Járási Ügyészség.

Rovatok