Index Vakbarát Hírportál

Több millió forintot és ékszereket lopott munkaadójától egy sofőr

2018. január 20., szombat 12:14 | aznap frissítve

Közel kilencmillió forint értékben lopott el készpénzt és arany ékszereket egy győri férfi a munkaadójától, a pápai nyomozók őrizetbe vették – írja a Police.hu

A győri sértett 2017. december 15-én reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy a pápai piac területén leparkolt autójából eltűnt a kézitáskája, amelyben több millió forint értékű készpénzét és arany ékszereit tartotta. A pápai rendőrök nyomozni kezdtek, majd 2018. január 17-én győri otthonában elfogták az 52 éves román állampolgárságú O. Jánost, aki a bűncselekmény elkövetésének idején a sértett sofőrjeként tartózkodott a helyszínen.

A férfi győri lakásában, továbbá két debreceni ismerősénél is házkutatást tartottak 2018. január 17-én a nyomozók, amelynek során közel hét millió forint értékben foglaltak le készpénzt és ékszereket, valamint olvasztott nemesfémet, amelyeket O. János helyezett el az adott ingatlanokban, vagy adott ajándékba ismerősének.

A román állampolgárságú férfit gyanúsítottként hallgatták ki jelentős értékre elkövetett lopás  megalapozott gyanúja miatt, majd előzetes letartóztatásba helyezték 2018. január 19-én.

Rovatok