Index Vakbarát Hírportál

Zuschlagot megint letartóztathatták

2018. január 31., szerda 18:36

Ismét rácsok mögé került Zuschlag János, egykori szocialista képviselő - tudta meg a Kiskunhír. Zuschlagot a NAV Dél-Alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatósága küldte rács mögé, de ezt a NAV nyomozók egyelőre még nem publikálták.

A Kiskunhír úgy tudja, hogy Zuschlag János ellen tiltott adatszerzés miatt indult eljárás, a volt politikust január 30-án tartóztatták le. Meg nem erősített forrásaik szerint Kecskeméten várja az előzetes letartóztatásról szóló bírói döntést. A   Bűnügyi Igazgatóságának szóvivője későbbre ígért tájékoztatást. Zuschlagot és ügyvédjét kerestük, de egyelőre nem tudtuk elérni őket. 

Zuschlag János 1998-2004 között volt az MSZP országgyűlési képviselője, 2014-ben szabadult a börtönből, miután hat évet kapott, amiért 75 millió forintot vett fel fiktív civil szervezetek nevében. Később arról is hírt adtunk, hogy Gáspár Győzővel üzletelt, ingatlanbizniszt akartak, és éttermet nyitni 2 Zsivány néven. 

Zuschlag pár napja számolt be arról a Facebookján, hogy elvégezte jogi tanulmányait, és már csak egy államvizsga választja el attól, hogy jogásszá váljon. 

Rovatok