Index Vakbarát Hírportál

Egy hetedikes gyerek azt mondja, három pucér férfi megkergette Győr belvárosában

2018. február 9., péntek 11:16

Egy hetedikes gyerek állítása szerint három meztelen férfi kergette meg őt a győri Bem téren, amikor edzésről hazafelé tartott szerda este hét óra körül, írta a Kisalföld. A lapnak a gyerek apja nyilatkozott, azt mondta, zokogva és remegve érkezett haza a gyerek. Polgár Tibor bejelentést tett a rendőrségen.

Az apa azt mondta, a gyerek a Bem térnél három pucér férfit vett észre, akik aztán kergetni kezdték. „Elindultak felé, ő pedig rohanni kezdett, a három meztelen meg utána. Mindössze egyszer mert hátranézni, annyira megijedt, s lélekszakadva hazáig rohant. Másfél órába telt, mire valamelyest sikerült megnyugtatnunk. Az eset viszont olyan lelki törést okozott neki, hogy kijelentette, most biztosan nem megy edzésre." 

A megyei rendőr-főkapitányság a lap kérdésére megerősítette: a rendőrségre az említett ügy kapcsán 2018. február 7-én érkezett bejelentés. A rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megjelentek a helyszínen, ahol adatgyűjtést végeztek. A Győri Rendőrkapitányság a bejelentővel felvette a kapcsolatot és az ügyben 

büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. 

Rovatok