Index Vakbarát Hírportál

Bordélyházat üzemeltettek egy nógrádi faluban

2018. február 14., szerda 09:25

A Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség kitartottság és prostitúció elősegítése miatt vádat emelt egy férfi és egy nő ellen, akik egy Nógrád megyei településen bordélyházat üzemeltettek a vád szerint. A 38 éves férfi az I. rendű vádlott, a periratok szerint 2017 áprilisában három nővel állapodott meg abban, hogy "prostitúciós tevékenységet" fognak végezni. A megállapodás úgy szólt, hogy a férfi részben fizeti a hirdetéseket, az erre jelentkező férfiak által fizetett összeg felét a nők pedig odaadják neki. . Ő ezért cserébe védelmet biztosított nekik. Többször is megjelent a "tevékenység végzésére használt ingatlanban".

A férfi ily módon a prostituáltakkal tartatta ki magát, írja az ügyészség.

Az ingatlant a három nő egyike, a 48 éves II. rendű vádlott bocsátotta rendelkezésre, úgy hogy társai a lakás egyik szobáját használták felváltva, a másik, saját maga által lakott helyiséget pedig ő használta ugyanilyen célra.

A nő így segítséget nyújtott a másik két szexmunkásnak a prostitúciós tevékenységük végzéséhez, írja az ügyészség.

A férfi ellen kitartottság bűntette, míg a II. rendű vádlott ellen prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat az ügyészség, a férfire felfüggesztett börtönbüntetés, a nőre pedig pénzbüntetés kiszabását kérve. Ügyükben a Salgótarjáni Járásbíróság hoz ítéletet.

Rovatok