Index Vakbarát Hírportál

Egy bányatónál mászkált Fanni gyilkosa

2018. február 26., hétfő 05:53

A Blikk úgy értesült, hogy a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított, pillanatnyilag előzetes letartóztatásban lévő férfi egy kamerafelvétel tanúsága szerint több mint fél órát töltött el Szalkszentmártonban a bányatavaknál. A férfi tavaly novemberben eszméletlen állapotban cipelte le Fannit a luxusalbérletéből és tette az autójába. Ezután a férfi szinte az egész országot beautózta, és eddig nem ismert, hol szabadult meg a testtől, amely a mai napig nem került elő.

A Blikk úgy tudja, a bizarr út egyik állomása volt a Szalkszentmárton elhagyatott részén lévő bányatavak egyike, ahol értesüléseink szerint a kamera rögzítette a férfi jelenlétét. A gyanúsított – aki információink szerint több mint félórát töltött ezen a területen – számára nagy valószínűséggel nem volt ismeretlen ez a terület, dunaújvárosi lakhelyétől mind­össze húszpercnyi autóútra fekszik, és – szülővárosának Duna-parti részével ellentétben – szinte teljesen kihalt, senki által nem háborgatott vidék, főleg nem egy téli éjszakán.

A lap úgy értesült, a rendőrség a bányatavak átkutatása során nem járt eredménnyel, ám a tavaktól egy rövid autóút vezet csupán a régi dunai kompkikötőhöz. Ez a rész már nincs bekamerázva, és maga a kikötő is ideális helyszín lehet egy test eltüntetésére, hiszen autóval szinte néhány lépésre a víztől meg lehet állni.

A korábban a ValóVilágban szereplő Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el budapesti albérletéből. A lakópark kamerafelvételeinek tanúsága szerint a lány testét a később gyanúsítottá váló férfi hozta le a lakásból és tette be bérelt autójába, amelyben a Blikk szerint vért, pajszert és kötelet is találtak. A gyilkossággal gyanúsított férfi három hónapja előzetes letartóztatásban van, a gyilkosság elkövetését nem ismeri el.

Rovatok