Index Vakbarát Hírportál

Eljátszotta a kasszát, ezért eljátszottak egy rablást a dohányboltban

2018. március 24., szombat 16:17

Megtörtént a vádemelés annak a dohánybolti alkalmazottnak az ügyében, aki kamuból kiraboltatta magát az ismerősével, hogy igazolja a kassza hiányát.

A történet szerint a 18 éves budapesti K. Mihály 2017. szeptember 30-án éjszaka dolgozott egy rákospalotai dohányboltban. Unalmas lehetett a műszak, mert az este folyamán sportfogadásokat kötött a trafik terminálján, de a pénzt nem tette be a kasszába. 

Miután a fogadását elbukta, azt találta ki a kassza hiányának igazolására, hogy a 17 éves ismerősével a biztonsági kamera előtt eljátsszák a trafik kirablását. A fiúk megbeszélték a rablás menetét, és társa így hajnalban megérkezett a dohánybolthoz. A 17 éves fiú egy sállal eltakarta az arcát és azért, hogy az eseményeket rögzítő kamerák előtt is hitelessé váljon a rablás, egy késsel megfenyegette az alkalmazottat és a bevétel átadását követelte, majd a megszerzett pénzzel együtt elmenekült a helyszínről.

Vélhetően a világ lepocsékabb színészi alakítását tartja vissza a rendőrség a felvételek képében, ugyanis a kiérkező rendőröknek már az elejétől gyanús volt a történet, így nem sokkal később beismerte K. Mihály, hogy megjátszották a rablást. A rendőrség sikkasztás miatt emelt vádat a két fiúval szemben. 

(via police.hu)

Rovatok