Index Vakbarát Hírportál

Egy kerületi újság az ellenzéki kéviselőjelölt szexuális impotenciájáról ír a három lánya miatt

2018. április 23., hétfő 16:30 | aznap frissítve

Ez történik, amikor a butaság és az emberi aljasság karrierrel kecsegtet: a XVI. kerületben ingyen terjesztett Helyi Hírek nevű lap, pontosabban kiadói és újságírói, Ferenci Zoltán és felesége, Ferenciné Szőke Katalin azt írták a fideszes Szatmáry Kristóf választási győzelme után, hogy kihívója, az Együtt politikusa, Vajda Zoltán szexuális problémákkal küzd.

Mindezt arra alapozva, hogy három lánya van.

Ezt írták:

Soha nem fordult még elő, hogy egy törpepárt jelöltje közel 40% szavazatot kapjon egyéniben, még akkor is, ha a Momentum és a DK jelöltje visszalépett a javára. Listán a Kétfarkú kutya pártja is jóval több szavazatot kapott, mint az (egyfarkú) Vajda pártja, s a jelölt további specialitása, hogy saját elképzeléseiről, programjáról egyetlen egy hangot nem szólt – csupán csak ellenfelét gyalázta.
Persze emocionálisan megérthető a ki-kitörő düh: Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani, megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik... Nos, egyelőre ez sem jött be.

Vajdát tehát összehasonlították a fideszes képviselővel, Szatmáryval, akinek a lap szerint négy fia van, így nem derül ki, hogy az impotencia a "csak" három gyereknek, vagy annak szól, hogy a gyerekek lányok és nem fiúk.

Via 24.hu

Rovatok