Index Vakbarát Hírportál

Már négy eltűnt villanyszerelőt keresnek a rendőrök

2018. április 24., kedd 09:52

A Hír TV Riasztás című műsorának információi szerint már nem csak a kísértetiesen hasonló körülmények között eltűnt két villanyszerelőt keresik Mosonmagyaróváron, hanem két másik férfit is. Mind a négyen ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett. A szálak egy elhagyatott tanyára vezetnek – közölte előzetesen a Riasztás, de további részleteket csak a kedd esti adásban tudunk meg.

Az egyik villanyszerelő, az 52 éves Mácsik Zoltán március 31-én tűnt el azok után, hogy találkozóra indult É. I. győri építési vállalkozóhoz, aki azt ígérte neki, rendezi tartozását, kifizeti az elvégzett munkájáért járó díjat.  

Orlik Vilmos szintén villanyszerelőként dolgozott Ausztriában. Egy munkamegbeszélés után tűnt el még 2015 nyarán, pont ugyanúgy, mint Zoltán. Ugyanazzal a megrendelővel találkozott ő is, mielőtt nyoma veszett.

Azóta az előzetes letartóztatásba került É. I.-t már nem emberrablással, hanem emberöléssel gyanúsítják a rendőrök. Csakhogy Mácsik Zoltánt azóta sem találják. A  Blikk  szerint pedig az ikrényiek félnek. Ikrényben vásárolt fel ingatlanokat É. I.

Rovatok