Index Vakbarát Hírportál

Gyárfás nem gondolta volna, hogy Portik titokban felveszi beszélgetéseiket

2018. április 27., péntek 08:20 | aznap frissítve

Újra kihallgatták Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság ügyében, írja a Bors. A Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatásáról a kormánypárti lapoknak kiszivárogtaott információk szerint Tasnádi Péterről és Portik Tamásról kérdezték a Fenyő János meggyilkolásának felbújtójaként gyanúsított Gyárfást, aki azt mondta Portikról, hogy „nem feltételezte róla, hogy rögzíti kettejük privát beszélgetését, és hogy semmi olyat nem mondott neki, amit ne vállalhatna".

A Magyar Idők egyenes azt írta, hogy Gyárfás önellentmondásba keveredett, hiszen korábban azt állította, hogy Portikkal felületes volt a kapcsolata, de kiderült, hogy rendszeresen találkoztak, és ezekről a találkozókról Portik mindig készített felvételt.

A lapnak nyilatkozott is Gyárfás, aki azt mondta, nagyon várja a titokban készített hangfelvételeket, mert szerinte azokból ki fog derülni, hogy "nincs semmi alapjuk a vádaknak".

Borítókép: Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök, médiavállalkozó (b) és ügyvédje, Bánáti János (j) nyilatkozik a tárgyalás után a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2018. április 20-án. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Rovatok