Index Vakbarát Hírportál

Hajléktalanszállón ismerkedett meg a kannibállal a Fertő tóban megtalált magyar nő

2018. május 15., kedd 09:43

Korábbi információk szerint prostituáltként dolgozott az a 30 éves magyar nő, akit az osztrák Alfred U. meggyilkolt, feldarabolt, maradványait a Fertő tóba dobta, illetve belső szerveit a hűtőjébe tette, azzal a céllal, hogy később megegye azokat.

Édesanyja és barátnője azonban a bulvárlapoknak azt állítják, hogy Zsuzsa - akit az osztrák sajtó Beátaként emlegetett - nem volt prostituált, alkalmi munkákból, takarításból élt Bécsben, és egy hajléktalanszállón lakott. Későbbi gyilkosával is ott ismerkedett meg.

Azon az éjszakán, amikor brutálisan meggyilkolták, nem engedték be a segélyszervezet szálláshelyére, ezért az utcán akarta tölteni az éjszakát, azonban belebotlott a 63 éves férfibe, aki meghívta magához. Az már Alfred U. vallomásából korábban kiderült, hogy a magyar nő elutasította szexuális közeledését, ezért gyilkolta meg. Alfred U. korábban már 30 évet ült szexuális erőszak és bántalmazás miatt.

Zsuzsa anyja a Blikknek elmondta, hogy lányának nagyon nehéz élete volt, gyerekkorában intézetbe, később nevelőszülőkhöz került. Édesanyjához csak 16 éves korában került vissza, de nem maradt sokáig. Megismerkedett egy férfivel, gyermeke született, azonban a gyerek intézetbe került, majd nevelőszülőkhöz. A 12 éves kisfiú még nem tudja, mi történt az anyjával.

A nő maradványait hamvasztani fogják Ausztriában, azonban az anyja azt szeretné, ha megkaphatná a hamvakat.

Rovatok