Index Vakbarát Hírportál

Szájer József: Orbánra mindenki odafigyel Európában

2018. május 16., szerda 06:35

Szájer Józseffel, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőjével készített interjút a Magyar Idők. Ebből idézzük a legérdekesebb gondolatokat.

A multikulturalizmusnak nincsen valódi tartalma, az pusztán önmagáért ünneplendőnek tekinti a sokszínűséget. Ez szellemi sekélyesség és butaság.

Amikor hatalmas multinacionális cégekkel viaskodunk, mint a Google, a Microsoft vagy a Facebook, az unió együtt tud erőt képezni.

Az uniót olyan dologra próbálják rávenni kívülről és belülről is egyes velünk ellenlábas erők, hogy hozzanak létre pénzügyi zsarolási eszközöket az egyes tagországokkal szemben arra az esetre, ha azok nem akarják azt tenni, amit a nyugati főáram diktál.

Orbán Viktor tapasztalt tárgyaló. A legutóbbi hétesztendős költségvetési ciklust meghatározó tárgyalásokból hazánk a második legjobb feltételekkel jött ki.

Egyes globalista és brüsszelita politikusok (...) régi kommunista szokás szerint rendre feljelentik a házmesternél az országot, de szerintem minden ilyen esetben szavazatokat vesztenek itthon.

Ma Európában lényeges vita a mi miniszterelnökünk véleményének meghallgatása nélkül nincsen, rá mindenki odafigyel. A kontinens vezető politikusai között a német kancellár és a francia elnök – Angela Merkel és Emmanuel Macron – mellett mindjárt harmadikként Orbán Viktor neve merül fel, amit az ország mérete nem indokolna.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szájer József: Orbánra mindenki odafigyel Európában

Az EP-képviselő szerint a magyar miniszterelnök a harmadik legfontosabb politikus lett. De kik után?

1990 · May 16, 2018 06:35am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Borítókép: Szájer József fideszes európai parlamenti (EP-) képviselõ Fotó: MTI / Mohai Balázs

Rovatok