Index Vakbarát Hírportál

Hónapokon át mérgezte férjét a szabadbattyáni nő

2018. június 6., szerda 08:56

A gyanú szerint saját felesége ölte meg azt a szabadbattyáni férfit, akiről a toxikológiai vizsgálat mutatta ki, hogy nem betegség, hanem gyilkosság áldozata lett – írta a Blikk. A helyszíni riport szerint a 64 éves K. Károly évtizedeken át tartó házasságban élt 51 éves feleségével, akiről mindig nagy szeretettel beszélt.

A szomszédok úgy tudják, az asszony azonban rendszeresen megalázta őt, új kapcsolatát sem titkolta különösebben, kézen fogva járt egy férfival a Fejér megyei településen.

A közelmúltban a férj azzal szembesült, hogy otthonukból a teraszra lettek kihordva a bútorok.

„Kérdeztem tőle, mi ez, mire annyit mondott: én sem tudom. Teljesen zavart volt, látszott rajta, hogy szinte azt sem tudja, hol van. Utólag jöttem rá, hogy akkor már a gyógyszerektől viselkedett így. Gyorsan felhívtam Évát, aki rávágta, hogy biztos sztrókja van, de ő most megy valahová” – mondta a lapnak egy szomszéd.

A férfi június 1-jén halt meg, a boncolás mutatta ki vérében a nagy arányú káliumot, ami mérgezésre utalt. A gyógyszer alacsony káliumszint estén indokolt, a túladagolás szívmegálláshoz vezethet. Az áldozat feleségét már szombaton őrizetbe vették, beismerő vallomást tett. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hónapokon át mérgezte férjét a szabadbattyáni nő

Káliumot adagolt a 64 éves férfinak.

127 · Jun 06, 2018 08:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Rovatok