Index Vakbarát Hírportál

Fogva tartotta, megverte és fenyegette barátnőjét, letartóztatták

2018. június 30., szombat 10:36

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés kísérlete, egyedi azonosító jellel visszaélés és kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Attila 42 éves karancslapujtői lakos ellen, olvasható a Police.hu-n.

A rendőrség eddig ismert adatai alapján a férfi 2018 májusától 2018. június 14-ig több alkalommal, ököllel a testén és az arcán megütötte a lakásán nő ismerősét, majd megfenyegette, hogy amennyiben elhagyja, őt és családját is bántalmazza.

A férfit a rendőrök 2018. június 28-án a délutáni órákban a karancslapujtői tartózkodási helyén elfogták, és házkutatást is tartottak nála, amelynek során több kábítószer fogyasztásához használatos tárgyat és 27,6 gramm súlyú, alumínium pakettbe csomagolt „kábítószergyanús anyagot” találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt fehér színű port megvizsgálták kábítószer-gyorsteszttel: ez methadon típusú kábítószer jelenlétét mutatta ki.

De ez még nem minden: a férfi ház előtt parkoló gépjárművéről a rendőrök megállapították, hogy arról a férfi a forgalmi rendszámot eltávolította és arra egy másik – ugyanolyan típusú – személygépkocsira kiadott hatósági jelzést szerelt fel.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Rovatok