Index Vakbarát Hírportál

Borzalmas részletek derültek ki a pedofil hitoktatóról

2018. július 4., szerda 18:54

A szexuális megalázás minden formáját kiélte nevelt fián az a pedofil, aki szabadulása után tatabányai hitoktatóként helyezkedhetett el gyerekek közelében.

Rémes gyermekkorról beszélt a Borsnak, a nemrég letartóztatott B. R. nevelt fia. A bíróság tíz esztendővel ezelőtt ítélte hét és fél évre a férfit, aki szabadulása után hitoktatóként helyezkedett el, és a gyanú szerint egy általános iskolában egy hét- és egy kilencéves kislányt molesztált.

Mint Róbert, a nevelt fiú elmondta a lapnak, a beteges nevelőapa módszeresen, lépésről lépésre hálózta be nevelt fiát. eleinte csak birkózott Róberttel, majd  mindenféle válogatott módon kiélte vágyait.

A lakásunk mellett a hétvégi házban, de több alkalommal a sötét utcán is megerőszakolt. Ilyenkor befogta a számat, hogy a fájdalomtól ne tudjak kiabálni"

– idézte fel a Borsnak a döbbenetes részleteket Róbert, akit nevelőapja aktus közben egyszer le is videózott.

Végül a férfit letartóztatták, majd folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak miatt ítélték el.

Traumatikus következmények

A nevelt fiú érzelmileg súlyos fokban sérült, a poszttraumás stressz mellett szorongás, depresszió, paranoia és hisztéria is kialakult nála, de ezeken sikerült túllépnie.

Sokáig azt hittem, senki nem értené meg a fájdalmamat, elfojtottam magamban a sérelmeket, a legtöbbet végül mégis a beszéd segített. Ez ment a legnehezebben, de az elfogadáshoz ez adta a legtöbb erőt."

– mondta Róbert.

Rovatok