Index Vakbarát Hírportál

Nem hajlandók a kormányfüggetlen lap plakátjait kiragasztani Szombathelyen

2018. augusztus 16., csütörtök 21:20

Ahogy írtuk, szerdán elindult az ugytudjuk.hu, Ungár Péter szombathelyi lapja. Az LMP-s képviselő korábban szentgotthárdi és egri internetes újságokban szerzett tulajdonrészt.

A szombathelyi lap szerint ők megpróbáltak volna nyomtatott plakátokat kiragasztani szerte a városban, hogy hirdessék saját indulásukat, de az ezzel megbízott vállalkozó ezt végül mégsem vállalta.

Tegnap este felhívott, hogy mégsem fog menni a dolog, ugyanis megnézte az újságunkat, és arra a döntésre jutott, hogy nem akarja megütni a bokáját, ahogy ő fogalmazott, sem Hende Csabánál, sem pedig Puskás Tivadarnál, így a korábban leegyeztetett munkát inkább visszamondaná. Szerinte ez ugyanis politikai kérdés

- írja a lap. Szerintük pedig a logón kívül semmi más nem szerepel a plakátjaikon. Helyzetüket a Magyar Nemzetéhez hasonlítják, amikor a Magyar Hang nyomását egyetlen magyar nyomda sem vállalta, és ezért most Pozsonyban kell nyomtatniuk. 

Ungár Péter korábban az Indexnek egyébként azt mondta, hogy lassan, megyei jogú városonként szeretne egy hálózatot kiépíteni, hogy vidéken is legyen más hang, ne csak a Fidesz.

Rovatok