Index Vakbarát Hírportál

A csepeli polgármester is kiakadt a dugóra

2018. augusztus 29., szerda 12:59

Főleg az M0-ás út felújítása miatt óriási dugók alakultak ki Csepelen. A fővárosi közgyűlés ülésére tartva beszorult Borbély Lénárd, csepeli polgármester is, aki ezek után így fakadt ki Facebook-oldalán:

Teljesen elképesztő, ahogy sikerült megbénítani Csepel és Csepel-sziget forgalmát. Jó lett volna, ha a környező útépítések és körforgalom építői egyeztetnek egymással, és erről a mi kerületünket is tájékoztatják. Bár ezzel sem mennénk sokra, mert nem mi építkezünk. 35 perce vagyok úton a Fővárosi Közgyűlés mai ülésére (ami 15 perc múlva kezdődik), és most vagyok csak a Kvassay hídon. Pontosabban itt is csak állok.

Borbély hozzátette, hogy a kerületi Popieluszko utca felújítását ezek után biztosan elhalasztják jövőre.

Mint arról beszámoltunk, az M0-ás miatti torlódás elsősorban a Csepel-sziget agglomerációs településeit sújtja, mert elvágja őket a fővárostól ezért előfordul, hogy az eddigi 35 perce út 4 óráig is eltart. A dugókba beragadnak a buszok is.

A torlódás innen átgyűrűzik a csepeli Szabadkikötő útra, ami a fő útvonal a szigetről a centrum felé, de sok olvasónk a Soroksári út teljes eldugulásáról is beszámolt. A torlódás természetesen a reggeli csúcsforgalomban a legnagyobb.

Rovatok