Index Vakbarát Hírportál

Négyen vertek halálra egy embert a Jászain

2018. szeptember 24., hétfő 13:57

A rendőrség közlése szerint szombat este a budapesti Jászai Mari téren, a parkban négy férfi bántalmazott egy 49 éves férfit, majd egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját.

A szemtanúk értesítették a rendőröket, akik a férfihoz mentőt hívtak. A férfi a sérüléseibe belehalt, az elkövetőket a rendőrök fél órán belül, a közeli aluljáróban elfogták.

A 20 éves M. Dénest és a 45 éves K. Gábort bűnsegédként elkövetett súlyos testi sértés kísérlete miatta gyanúsítottként, a 29 éves N. Károlyt különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés kísérlete miatt, a 42 éves K. Jánost halált okozó testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Utóbbi két férfit őrizetbe vették és kérték előzetes letartóztatásukat.

Az RTL Klub riportja szerint a bűncselekménynek több szemtanúja is volt, és a beszámolók szerint négy hajléktalan támadt rá egy társukra. Ököllel kezdték ütni-verni a férfit, és amikor látták, hogy nem mozdul, akkor gyújtotta meg egyikőjük a ruhájának az ujját. A tüzet valakinek sikerült gyorsan eloltani, de addigra nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

Rovatok