Index Vakbarát Hírportál

Megtorlástól tart a borász gyilkosa

2018. október 15., hétfő 05:28

Amikor beszéltem a védencemmel, elmondta aggodalmát, miszerint családját nagyon félti a megtorlástól – mondta a Blikknek dr. Bálint Roland, annak az S. Norbertnek a védőügyvédje, aki társával Badacsonyban annyira megvert egy borászt, hogy a fiatalember belehalt sérülésébe.

"Norbert ártatlannak vallja magát, ő maga kérvényezte, hogy vizsgálják meg a kezét orvosok. Azon ugyanis, ha valakit oly mértékben vertek, hogy az ütések halált okoztak, minden bizonnyal komoly sérülések találhatók" – mondta az ügyvéd, aki azt is elárulta: a vizsgálatok eredményeit még nem kapták kézhez.

A Blikk azt írja, S. Norbert egész családja "elég zűrös", így elég sok haragosuk lehet a való életben is, nemcsak a virtuális térben. A rokonságukban többen börtönviseltek, így egy esetleges megtorlás esetén elég nehéz lenne kideríteni, hogy a gyilkosság vagy épp egy elégedetlen „üzlettárs” bosszúja áll a háttérben – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő, a családot jól ismerő férfi, aki úgy tudja, a gyilkosság miatt őrizetbe vett S. Norbert és V. János rokonok.

A lap információi szerint a két férfi egy ideje nem tartotta a kapcsolatot, nem lehetett őket együtt látni. Ám az, hogy mind a ketten a Balatonhoz közel dolgoztak, ismét összehozta őket. A tragédia éjjelén egyikük munkatársának a születésnapját ünnepelték, ezért érkeztek a településen tartott szüreti fesztiválra.

A badacsonyi tragédiáról itt írtunk bővebben.

Rovatok