Index Vakbarát Hírportál

Kétmillió fizet a közmédia Juhász Péternek, és négyszer bemondják: bocsánat

2018. október 26., péntek 12:53 | aznap frissítve

Másodfokon, jogerősen is pert nyert Juhász Péter, az Együtt volt elnöke a közmédia ellen. Azért perelt, mert az MTVA híradóiban tényként közölték, hogy Juhász a gyilkossággal és egyéb bűncselekményekkel vádolt Portik Tamás "embere".

A Fővárosi Ítélőtábla pénteki ítélete után Juhász videónyilatkozatot tett, ebben elmondta, hogy a közmédiának kétmillió forintot kell fizetnie neki, és négyszer le kell adni a híradóban, hogy bocsánatot kérnek tőle.

 Az előzményekhez az tartozik, hogy Rogán Antal beperelte Juhászt, aki azt mondta a Fidesz korábbi belvárosi polgármesteréről, ma már propaganda miniszterről, hogy bűnöző, mert Portik Tamás pénzt adott neki. Portik a bíróság előtt ezt megerősítette, ezután a fideszes média elkezdte Juhászt támadni, és őt kezdték összemosni Portikkal, akivel nem is találkozott még soha, mondta Juhász a fenti videóban.

Deutsch Tamás fideszes politikus a hírre a facebook oldalán úgy reagált: "Szuper, akkor végre ki tudja fizetni azt a több mint félmillát, amivel nekem tartozik, miután csontra elvesztette a perét velem szemben."

Rovatok