Index Vakbarát Hírportál

M0-s munkálatok: dugók várhatók, egész héten érdemes hívni az Útinformot

2018. október 29., hétfő 15:37

A szakemberek bíznak abban, hogy nem ismétlődik meg az az óriási dugó, amikor október 26-án egy pénteki terelés-építés miatt az egész város lebénult. A következő napokban éjszaka folynak majd a munkálatok

Október 29-31. között, vagyis hétfőtől-szerdáig, este 19 óra és hajnali 5 óra között korlátozással járó munkákat végeznek majd a szakemberek az M0-son. A négynapos hosszú hétvégére ugyanakkor előre beütemezett munkák nem várhatóak.

A munkálatok során az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 13-as kilométernél, Nagytétény térségében átépítik a terelést a szakemberek. Ez azt jelenti, hogy a forgalom az M1-es autópálya felé vezető oldalról átterelve haladhat a Duna vonalától egészen az M6-os autópályáig.

A korlátozásokhoz kapcsolódóan a 6-os főút érintett szakaszán található jelzőlámpákat is átprogramozzák. A felhajtó lezárása és a terelés várhatóan júniusig marad érvényben.

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején még éjszaka is hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinformnál.

Rovatok