Index Vakbarát Hírportál

ATV: Visszaadta a megbízást a vízilabdásokat vádoló kislány ügyvédje

2018. október 31., szerda 20:35 | aznap frissítve

Az ATV Híradója azt közölte, hogy visszaadta a megbízását annak a lánynak az ügyvédje, aki két vízilabdást vádol nemi erőszakkal. Emlékezetes: Gerencsér András szeptemberben azt mondta, ilyen durva ügye még sosem volt, és hogy "a legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a lány mondandója, hallgatni is borzalmas volt". Az utóbbi időben viszont hiába kereste a média az ügyvédet, nem szólalt meg. Gerencsér egyébként védőügyvédként került be korábban a hírekbe, a mostani hír kapcsán maga is elmondta, hogy nem a sértettet szokta képviselni. 

Az ATV azért kereste volna most meg az ügyvédet, mert szerette volna megkérdezni az ügy legfrissebb állásáról, azokról az információkról például, miszerint pszichológus és más szakértők bevonásával elemzi a rendőrség a lány állításait. Az egyik megvádolt vízilabdás ügyvédje, Hegedűs László annyit mondott, hogy sem neki, sem az általa képviselt ügyfelének semmi biztos információja nincs, ügyfelét pedig még mindig nem hallgatták meg.

A másik sportoló védője, Gatter László az ATV Start című műsorában annyit mondott, hogy megkereste a rendőrhatóságot, a nyomozóhatóságot egy indítvánnyal, és kérte, hogy mint egyéb érdekeltet tájékoztassanak az ügy állásáról, de erre még nem kapott választ.

A két vízilabdás határozottan tagadja az állításokat.

Rovatok