Index Vakbarát Hírportál

Lázár: Botka szervezett baloldali bűnözői körök polgármestere

2018. november 12., hétfő 10:15

Lázár János keményen nekitámadt Botka László szegedi polgármesternek egy interjúban, bűnözők polgármesterének nevezte. Botka visszaszólt: szerinte Lázár Szeged hűbérura akar lenni.

A Fidesz az utóbbi hetekben teljes erővel támadja Botka László szegedi polgármestert, és a Ki tudja jobban szidni Botkát?-versenybe Lázár János is beszállt.

Hódmezővásárhely fideszes képvsielőjével, aki a napokban lett a Hódmezővásárhely–Szeged tram-train projekt végrehajtásáért, illetve a Szeged–Szabadka–Baja vasútvonal kialakításáért felelős kormánybiztos, a Promenad.hu készített interjút. És ebben Lázár Botkát nem csupán Szeged számára ártalmas városvezetőnek, hanem bűnözői körök polgármesterének nevezi.

Lázár: A  baloldali politikai maffia rossz irányba viszi Szegedet

Lázár a következőket mondja az MSZP-s polgármesterről, aki 16 éve vezeti Szegedet:

Botka: Lázár Szeged hűbérura akar lenni

Ennél a pontnál megkerestük Botka Lászlót, mit szól ahhoz, hogy Lázár gyakorlatilag bűnözők vezetőjének nevezte az interjúban. Botka rövidebn nyilatkozott az Indexnek: "Megértem Lázár János frusztrációját. Februárban elveszítette a városát, áprilisban kidobták a kormányból.

Minden jel arra mutat, hogy Lázár Szeged hűbérúra akar lenni. Végül is kastélya már van hozzá. De a szegediek nem kérnek se Lázárból, se a Fideszből. Mi nyugodtan dolgozunk tovább.

Lázár: Márki-Zay migránspárti

Lázár hasonló vehemenciával ment neki az interjúban Márki-Zay Péternek, Hódmezővásárhely polgármesterének, akiről a következőket mondta:

Lázár beszélt arról is, hogy szerinte melyek a Fidesz teendői a választásra:

Lázár beszélt még a dohányzás visszaszorításának kérdéséről is (ezzel a feladattal is megbízta Orbán Viktor), és azt mondta: "kitartok amellett, hogy amennyiben a drogot üldözzük Magyarországon, akkor a nikotinfogyasztást is vissza kell szorítanunk, a drog és a nikotin káros hatásait tekintve nem látok különbséget. Követ akartam dobni az állóvízbe. Szikla lett belőle; nem bánom."

(Borítókép:  Botka László Szeged polgármestere  beszédet mond a 47-es út nettó 78 milliárd forintból felújított Algyő és Szeged közötti 7 kilométeres szakaszának avatásán 2015. november 20-án. Mögötte Molnár Áron algyői polgármester (b) és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. - f otó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI)

Rovatok