Index Vakbarát Hírportál

Kokaindílereket fogtak el a bulinegyedben

2018. november 13., kedd 06:24 | aznap frissítve

Három férfi ellen  kábítószer-kereskedelem, négy  férfi ellen pedig  kábítószer birtoklása miatt indított eljárást a rendőrség, írja a Police.hu.

A 29 éves budapesti Sz. László november 10-én este a bulinegyedben, V. és VII. kerületi  szórakozóhelyek környékén kokaint adott el három férfinak. A rendőrök tetten érték és elfogták. A férfi lakásán nejlontasakokba porciózva 9,7 gramm kokaint, készpénzt és a kábítószer adagolásához használt eszközöket, digitális mérleget találtak.  A rendőrök a vásárlóktól 4,23 gramm kokaint foglaltak le.

November 11-én hajnalban Ferencvárosban fogták el a 29 éves budaörsi H. Jánost, akitől Sz. László korábban a drogot vásárolta, hogy továbbértékesítse azt. A rendőrök a dílernél közel 400 000 forint készpénzt találtak, majd a budaörsi lakcímén előre kiadagolva 18,97 gramm kokaint.

A kutatás közben érkezett egy vásárló is, aki H. János testvérét, a 31 éves budapesti H. Andrást kereste, hogy drogot vegyen tőle. A rendőrök mindkét férfit elfogták, majd a budaörsi ház másik lakrészében további 59,4 gramm kokaint és 124 gramm marihuánát találtak. 

Rovatok