Index Vakbarát Hírportál

Fidesz: A Momentum a legújabb Soros-párt

2018. november 15., csütörtök 18:49

Magyarországra hozta a Momentum az ALDE (európai liberálisok) és Guy Verhofstadt  mozgó plakátját , amelyen Orbán Viktor egy halom pénz felett áll és a szöveg szerint Európa jövőjét fenyegeti.

A kamion első állomása csütörtökön Felcsút volt, éppen Orbán Viktor háza és a ház mellé felhúzott Pancho Aréna között. A furgont Fekete-Győr András indította országos turnéra olyan kijelentésekkel, mint hogy 

Korrupt, gerinctelen emberré vált az idős Orbán Viktor.

Momentum: Korrupt, gerinctelen emberré vált az idős Orbán Viktor

Az elnök szerint "Magyarország nem engedheti meg magának, hogy Európa utolsó előtti legkorruptabb állama legyen. Ez ma Orbán Viktor Magyarországa. És ezt az Orbán Viktort nekünk jövő májusban, az európai parlamenti választásokon le kell győznünk”- mondta. 

A kamion részt vesz a Momentum pénteki tüntetésén, a hétvégén pedig az ország számos nagyvárosába gurul.

A Fidesz csütörtök este közleményben reagált az akcióra, amelyet egyértelműen Soros György tevékenységének tulajdonítanak. 

A Soros-fiúk a bevándorláspárti brüsszeli politikusok megrendelését teljesítik. A Momentum a legújabb Soros-párt, Soros pénzeli őket, embereiket pedig Brüsszelben alkalmazzák.

A Fidesz szerint ezért cserébe "magukra vállalták a megszállottan bevándorláspárti Guy Verhofstadt és a brüsszeli liberálisok kampányát. Azért támadják Magyarországot és a magyar miniszterelnököt, mert útjában áll a Soros-tervnek, Európa migránsokkal való elárasztásának."

Orbán Viktor tavaly még új SZDSZ-nek nevezte a Momentumot a Nolimpia-kampány után. Ezúttal megkapták a Soros-párt jelzőt.

Rovatok