Index Vakbarát Hírportál

Rogán államtitkára szerint bevándorlási horrorgyűjtemény készül Brüsszelben

2018. november 24., szombat 09:40

Sajnos a migránskártya csak egy elem a sok közül. Kiépülőben van egy migrációt ösztönző és azt véglegesítő intézményrendszer. Ennek a bevándorlási horrorgyűjteménynek az egyik eleme a migránsvízum, ami könnyített beutazást jelentene a bevándorlóknak.

Az idézet Dömötör Csabától, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárától származik. A politikus a kormánypárti Magyar Időknek értékelte a helyzetet, változatos témakörökben. Úgy, mint bevándorlás, Brüsszel, Soros György, civil szervezetek, külföldi nyomásgyakorlás és természetesen a nemzeti konzultáció. 

A beszélgetés végén a lap szóba hozta a Fidesz kultúrharcát, amely legutóbb a Hunyadi-film forgatókönyve körül csapott fel a kormánylapban. Dömötör Csaba válaszának érdekessége, hogy megvédte a Filmalapot, ami arra utal, hogy a kormány nem fogja elengedni Andy Vajna kezét, hiába kap éles bírálatokat a filmügyi biztos a fideszes sajtótól. 

"Azt azért érdemes rögzíteni, hogy az elmúlt években szintet lépett a magyar filmipar, ennek is köszönhető, hogy a magyar filmek több száz nemzetközi díjat kaptak az elmúlt években" - mondta Dömötör. 

Rovatok