Index Vakbarát Hírportál

Milliókat nyert egy tévés vetélkedőn a férfi, akinek a csomagtartójában holttestet találtak

2018. december 6., csütörtök 06:21 | aznap frissítve

Nemrégiben hárommillió forintot nyert egy tévés vetélkedőn az a mátészalkai férfi, aki megkéselte egy nyíregyházi butik eladóját, majd később autója csomagtartójában egy 21 éves nő holttestét találták meg, írja a Blikk.   

A 42 éves, közgazdász végzettségű, főkönyvelőként dolgozó K. Antalt sikkasztás miatt rúgták ki korábbi munkahelyéről. A Blikk úgy tudja: a férfi rendezett körülmények között élt, de  súlyos anyagi gondokkal küzdött. Eladta mindenét, mégis képtelen volt kimászni a gödörből.

A Zsaru Magazin szerint  a férfi egy nyíregyházi butikban egy piros csipkeruhát, egy női felsőt és egy női táskát csomagoltatott be az eladónővel, majd a pultot megkerülve rárontott. Először pisztollyal fenyegette meg, majd kést rántott és megsebezte a karján, az arcán és a hasán is. A férfi a késes támadásról a rendőrségen azt mondta: nem emlékszik tisztán a részletekre, nem akarta megszúrni a nőt, és azt sem vette észre, hogy megsebesült.

A férfit kihallgatták a rendőrségen, az elfogásakor általa használt autót is beszállították a rendőrkapitányság udvarára. Napokkal később derült csak ki, hogy az autóban egy 21 éves nő nejlonba csavart holtteste is fekszik. A prostituáltként dolgozó nőnek  valószínűleg azért kellett meghalnia, mert fájdalmat okozott K. Antalnak aktus közben, írja a Blikk. Az autó a férfi apjáé. A rendőrségen belső vizsgálat indult az ügyben.  

Rovatok