Index Vakbarát Hírportál

Hadházy: Világossá kell tennünk, hogy színjátékban nem akarunk szerepelni

2018. december 18., kedd 17:45

Kedden Facebook-oldalán szólalt meg a hétfői tüntetés után Hadházy Ákos, független parlamenti képviselő, posztjában pedig nemcsak az eddigi tüntetésekre, hanem a kormány álláspontjára is kitért.

Mint írta, egyelőre nem olvasták be a tüntetők öt pontját és a hazudozást sem hagyták abba, de úgy látja, mindkettő meg fog történni, ha mindenki kitartóan folytatja a tiltakozást. Azt is hozzátette, hogy az ellenzéki politikusok csak az emberekkel közösen érhetnek el mindent, nekik viszont fontos megérteniük, hogy 

Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra is, hogy a jelenlegi feltételek mellett nem választásról, hanem színjátékról van szó, ezért világossá kell tenni, hogy az emberek színjátékban nem akarnak szerepelni.

Hadházy végül kiemelte, hogy a civil társadalom tudni fogja, mit kell tenni annak érdekében, hogy a kormány „érezze a törődést”, nekik, politikusoknak pedig a kormány tudtára kell hozni, hogy az viszont nem színjáték, ami a parlamentben történt, és az sem volt az, amit az MTVA-ban tettek.

Rovatok