Index Vakbarát Hírportál

Varsóból már elindultak a Békemenetre

Már nincs négy hét a választásokig

Index
2018.03.13. 11:17

Választási kampány eddig (2227. nap)

46 . nap - április 8.
Spontán tüntetés az Oktogonnál
35 . nap - március 28.
Mi a választás tétje?
29 . nap - március 22.
Orbán reagált a Facebook-botrányra
24 . nap - március 17.
Vona 11+1 minisztériumban gondolkozik
22 . nap - március 15.
Ez volt március 15. 2018-ban
16 . nap - március 9.
Kisatírozták Kunhalmi Ágnes fogát
15 . nap - március 8.
Lévai Katalin feljelenti az Indexet!
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdésére az ezermilliárdos vád ügyében, a sort az ATV kezdte. Kósa fő állítása, hogy kamu a sztori, de azt nem mondta ki egyértelműen, hogy SEMMI nem igaz az egészből, nem mondja azt sem, hogy perel, sőt, még egy titokzatos német nőre is utalásokat tesz, akinek az ügyvédjét távolról ismeri. 

    Nézzék meg, és döntsék el, mit gondolnak. Sőt, a poszt legalján szavazhatnak is.

    Ez az egész...

    • 911
      Minden igaz
    • 492
      Hablaty, hamuka, hazugság, fake news
    • 468
      Lehet, hogy nem kezelte ezt a pénzt, de valami fura ügy biztos, hogy volt
  • A Pestisrácok revolveroldal főszerkesztője azt mondta, hogy a Békemenet annak idején egy “háborús pszichózis ellen fogalmazódott meg, amikor külső-belső támadás érte Magyarországot”. Ezt a háborús pszichózist Stefka szerint ma is a csúcsra járatja az ellenzék, amiről a következőket érdemes tudni:

    • ilyen ellenzéket 1918-19 óta nem látott még az ország
    • vérfürdővel fenyeget
    • rombolásra készül
    • migránsok millióit engedné be
  • A Jobbik megállítaná a korrupciót, rendbe tenné az egészségügyet, és igazságos nyugdíjrendszert alakítana ki - mondta Vona Gábor a békési piacon, ahol nagyjából száz ember előtt beszélt az MTI szerint.

    Vona Gábor közölte: pártja nem bontaná le a határkerítést, és kötvényekkel sem telepítene migránsokat Magyarországra. A pártelnök beszéde kezdetén egy nő egy órát tett Vona Gábor elé, amely egy müezzin hangját utánozta.

    Ezt a poént egyszer már egyébként eljátszották vele, aztán nemrég a mikrobuszára ragasztottak Allahu Akbar feliratot

  • Csizmadia László CÖF-CÖKA-elnök óvatosan, de mégiscsak jóslásba bocsátkozott.

  • Kérdésre válaszolva a Demokrata főszerkesztője azt mondta, Hódmezővásárhely óta a kormány visszavett a sorosozásból, "árnyaltabbra, intelligensebbre venni" a kampányt, és ezt a közvélemény-kutatások is igazolják.

  • Csizmadia László családi rendezvényt vizionál a VII. Békemenetre, babakocsikkal, gyerekekkel. Ugyanis szerinte a kormány kampányát segítő rendezvény nem másról szól, mint

    a magyar asszonyokról, anyákról, gyermekekről, és a mi unokáinkról. A tét az, hogy biztonságban szeretnénk élni.

    Fricz Tamás azt a “szép új világot” ostorozta, melyben a nemzetállamok helyét egy “föderális birodalom” veszi át. A migráció erőltetése az EU és az ENSZ által,

    a történelem azt mutatja, hogy a migrációs hullámok véres összecsapásokba szoktak torkollni, azaz háborúk lesznek

    Hatványozottan nagyobb a tét, mint 2012-ben. Mivel akkor inkább a “véleményuralom” ellen kellett demonstrálni, mostanra már ez a nemzetállam-ellenes, migrációpárti véleményuralom kézzelfogható döntésekbe fordult át.

  • Megkezdődött a CÖF-CÖKA sajtótájékoztatója a március 15-i Békemenetről - két illusztris alapító, Bayer Zsolt és Széles Gábor nélkül. Ifj. Lomnici Zoltán szóvivő elárulta a mostani Békemenet három üzenetét:

    • Erő
    • Egység
    • Méltóság

    A CÖF a visszajelzések alapján óriási tömegre számít (köztük egy erős lengyel kontingensre), és arra figyelmeztett, hogy a megmozdulást övező ellenségesség miatt bizonyára sok provokátor is megjelenik majd a menetben. A Békemenettel szembeni ellenérzések okát Lomnici abban látja, hogy az ellenzék érzi,

    a nemzeti erők győzelme alapjaiban rendítheti meg a Magyarországgal “ellenséges” erők pozícióit.

  • Az Együtt politikusa azt írta Facebookra, hogy senki nem hajlandó a visszalépésre rajta kívül.

  • A Facebookon jött szembe az alábbi felhívás olvasónkkal:

    bla

  • A szoci EP-politikus közleményben tudatta, hogy tegnap, a strasbourgi plenáris ülésen "Lázár János elhíresült és szégyenteljes bécsi videójától határolódott el a magyarok nevében". 

     "Az elmúlt napokban az osztrák és magyar közbeszéd egyik fő témája Lázár János, Orbán Viktor Miniszterelnökségét vezető miniszter Bécsben készült videója volt. Orbán minisztere olcsó, gyűlöletkeltő kampányuk részeként úgy próbálta beállítani Bécset, Európa egyik legszebb városát ebben a videóban, mintha a Favoriten kerületben apokaliptikus körülmények uralkodnának. Arról igyekezte szavazóit meggyőzni, hogy az egyébként láthatóan tiszta utcák szeméttel vannak borítva, ami annak köszönhető, hogy Bécs ezen kerületében már csupán migránsok élnek, akik kiszorították a tősgyökeres bécsieket. 

    Mi magyar és egyben európai demokraták sokasága szeretnénk tudatni a megsértett bécsiekkel, az osztrák és európai barátainkkal, hogy a magyarok többsége nem szavazott erre a kormányra. Ez a kormány csalással és korrupcióval bitorolja a hatalmat Magyarországon. Gyűlöletkeltő beszédeik miatt végtelenül szégyelljük magunkat, és elnézést kérünk nem csak a bécsiektől, de minden európai polgártól, továbbá az ENSZ-nél, valamint a Bécsben működő más nemzetközi szervezetekben dolgozó embertől, akiket az Orbán-kormány főminisztere durván megsértett."

  • Jó reggelt kívánok, ma én kalauzolom el önöket a kampány mocskában és mocsarában. Kezdésnek olvassák el azt a két cikket, amelyeknek a témájáról még biztos sokat hallunk majd:

    1. Matolcsy villája.

    2. Az állítólag Kósa Lajos által kezelt irdatlan összeg. (A Pesti Srácok azt állítja, hogy ez a dokumentum hamisítvány, hivatalosan egyelőre nem szólalt meg a Fidesz.)

Rovatok