Index Vakbarát Hírportál

Vona Orbánról: Vagy beteg, vagy aljas, vagy a kettő együtt

2018. március 27., kedd 07:08

Fideszes provokátorok kíséretében tartott Vona Gábor hétfő este lakossági fórumot Csepelen. A csepeli munkásotthon előtt összeverődött pár ember – a kormány propagandamédiájában folyó muszlimozó kampánnyal összhangban – „Allahu akbar!” felkiáltással akart üzenni az intézmény udvarára kocsival behajtó jobbikos miniszterelnök-jelöltnek, közben egy kihangosítóból egy müezzin hangja szólt. Később néhányan be is mentek az udvarba, Vona ott parkoló autója elé pedig leraktak egy zsák marhatrágyát.

A Jobbikkal rendszerint barátságos Magyar Nemzet szerint csak „néhány tüntető jelent meg, a kormánypárti Magyar Idők keddi számában viszont mintegy száz nemzeti radikális-ról ír.

A fórumon egyébként Vona kifordította a kormány migránsozásra felhúzott kampányát, és azt mondta:

Az egészségügy, az oktatás, a szociális terület és a nyugdíjrendszer itthon az igazi no-go zóna, a kormány ugyanis be sem teszi a lábát ezekre a területekre, és pénzt sem fektet be.

És ezeket az ügyeket egyetlen miniszter, a „Superman” Balog Zoltán alá zsúfolja be. Megismételte pártja választási ígéretét, hogy külön tárcákra bontaná szét ezeket a területeket. A migráció kormányzati kezelését és kommunikációját Vona Gábor röviden úgy minősítette:

Teljes aberráltság.

És Orbán március 15-i, „elégtétellel” fenyegető beszéde alapján a miniszterelnökről azt mondta:

Vagy beteg, vagy aljas, vagy a kettő együtt .

Rovatok