Index Vakbarát Hírportál

Már májusban átnyomhatja a Fidesz a Stop Sorost

2018. április 9., hétfő 09:20 | aznap frissítve

„Nem számítottunk ilyen arányú győzelemre, örülünk az eredménynek” – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője hétfőn a köztévé reggeli műsorában.

Az emberek megértették, hogy sorsdöntő választásról van szó, hogy nemcsak képviselőket, hanem jövőt is választunk 

– mondta Halász János.

Nagy a feladat, folytatni kell a munkát, a migráció ellen tovább kell küzdeni, de miközben harcolunk, az élet is megy tovább, csökkennek az adók, nőnek a bérek" – mondta a kormánypárti politikus.

Halász János azt is elmondta, hogy a kétharmados többség birtokában a Stop Soros törvénycsomagot az elsők között fogadhatják el.

Az Országgyűlés várhatóan április végén ülhet össze leghamarabb, ez a kérdés pedig már májusban sorra kerülhet – mondta. „Ne legyen kétsége senkinek, ez szuverenitási kérdés, az ország biztonságáról van szó” – közölte Halász János.

Ahogy korábban írtuk, kétharmaddal a Belügyminisztérium – a Stop Soros törvénycsomag részeként – felhatalmazást kap a civilek titkosszolgálati ellenőrzésére. Orbánék bepótolhatják a  menekültkvóta elleni harc 2016-ban elmaradt alkotmányba emelését, de felmerülhet a civilek, Soros György, Brüsszel és a további hasonló démonok elleni szimbolikus küzdelem alaptörvényi becikkelyezése is.

Rovatok