Index Vakbarát Hírportál

Állatias ösztönök törtek elő a bajai rablóból

2019. február 2., szombat 12:03

Bámulatos eseménysor játszódott le péntek délután Baján a rendőrség tájékoztatása szerint: rablási kísérlet miatt vettek őrizetbe egy férfit, aki amellett, hogy egy telefont akart lenyúlni, mutogatta is magát, sőt, verekedni kezdett áldozatával – írja a police.hu.

A bajai rendőrök péntek délután vették őrizetbe a 24 éves K. Rolandot, aki a gyanú szerint Baján, a Jókai Mór utca és a Csermák Mihály tér sarkán elkérte egy 19 éves helyi férfi telefonját, mivel elmondása szerint sürgősen telefonálnia kell.

Ez eddig rendben is lett volna, de öt perccel később, mikor visszament a sértetthez, már letagadta, hogy nála van a telefon, és egyszerűen elsétált. Áldozata érthető módon nem hagyta annyiban a dolgot, és követte a férfit, a fenyegetés hatására azonban a jelek szerint bekapcsoltak az ősi, állatias ösztönei, ugyanis

ledobta a földre a kabátját, letolta a nadrágját és az alsógatyáját, majd elkezdte a nemi szervét mutogatni.

Elképzelhető, hogy ez a dzsungelben elég lett volna a teljes dominancia bebizonyításához, de az áldozat nem ijedt meg, helyette inkább fogta magát, és szépen kivette a földön heverő kabát zsebéből a telefonját.

Ettől aztán a rabló végleg bedühödött, többször megütötte áldozatát, aztán a földön bántalmazta tovább, de a telefont így sem sikerült visszaszereznie tőle. A tragikomédiába forduló sztori végére a rendőrök tettek pontot, akik fél óra alatt elfogták az elkövetőt.

Rovatok