Index Vakbarát Hírportál

Baltával és baseballütővel aprított két fiatal Balatonalmádiban

2019. február 4., hétfő 19:23

A legtöbb ember alig várja, hogy a munka után ledobja otthon a cuccát pénteken, és elinduljon az éjszakába szórakozni. A kikapcsolódás egy furcsa módját választotta péntek éjjel a 22 éves K. Kristóf és a 20 éves M. Ferenc, ugyanis Balatonalmádiban a vasútállomáson és annak környékén táncolás helyett egy háztáji baseballütővel, valamint egy kisbaltával kívánták a héten felgyülemlett feszültséget levezetni. 

A rendőröket nem sokkal éjfél előtt értesítette egy járókelő, akit szintén megtámadtak. A kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták a két elkövetőt. K. Kristóf a baseballütővel az aluljáróban lévő biztonsági kamerát, míg M. Ferenc egy bárddal a vasútállomáson lévő padot rongálta meg. 

A két fiatalt előállították, és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Személygépkocsijuk átvizsgálása során a rendőrök megtalálták az eszközöket is.

A 22 éves K. Kristóf ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és rongálás vétség, a 20 éves M. Ferenc ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság.

(Police.hu)

Rovatok