Index Vakbarát Hírportál

Fegyverrel próbált szerezni egy másik autót a szökött rab

2019. február 15., péntek 14:08 | aznap frissítve

Lassan részleteiben is lehet tudni, mit csinált az a rab, aki pénteken délben elvette egy őr fegyverét, majd túszokat ejtve megszökött a Fővárosi Törvényszékről. Amint az Index elsőként megírta, a férfi a bíróság egyik biztonsági őrének a fejéhez szegezte a fegyvert, az utcán megállásra kényszerített egy szürke Nissant, az őrt elengedte, az autó sofőrjét pedig magával vitte.

Újpalotán a rendőrök rálőttek a férfira, aki nem sokkal később kiszállt az autóból, és a Nyírpalota úton megpróbált egy másik járművet is szerezni.

A kinézett Mercedest vezető férfi azonban ellenállt. A Blikk szerint megpróbált az ablakon benyúlni a fegyvert tartó kezével, de a sofőr ellenállt. A Hvg.hu azonban tudott beszélni a mercedesessel, aki elmondta, hogy valójában az történt, hogy a férfi a hátsó ülésre akart beszállni. Ekkor azonban az autót vezető férfi „kipattant a kocsiból és dulakodni kezdett a fegyveressel”. 

Teljesen őrült tekintete volt, sosem fogom elfelejteni."

Végül a szökött rab gyalog menekült, de az őt üldöző rendőrök golyózápora közepette nem jutott sokáig. Videónkon láthatja, ahogy a rendőrök többször rálőnek a gyalogosan szökő rabra.

Rovatok